ᐅ Geriausias garų puodas

Garų puodas – pirkimo vadovas, eiliškumas ir testas

Žvelgdami į garuojančius puodus nusprendėme pasirinkti tą, kurį labiausiai vertina klientai. Atlikome pasitenkinimo apklausas ir patikrinome, kurį modelį klientai dažniausiai renkasi ir kodėl. Atlikus analizę paaiškėjo, kad geriausias garlaivis 2021 m. Yra modelis „Kinghoff KH-3320“. Tai indų rinkinys iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno. Virtuvės indai tinka visų tipų viryklėms, įskaitant indukcines virykles, ir yra tinkami indaplovėms. Rinkinį sudaro 5 l talpos pagrindinis puodas, 3 garo įdėklai ir stiklinis dangtis. Visų elementų skersmuo yra 24 cm. Puodo sienelės storis yra 1 mm, o akuterminiame dugne yra speciali aliuminio plokštė, kuri tolygiai paskirsto šilumą ir taip pat ją kaupia. Tokių sprendimų dėka paruoštas maistas išlaiko maistinę vertę ir, be to, ilgą laiką palaiko vartojamą temperatūrą. Toliau reitinge, „Pyrex“ garo puodas „Pyroflam 2L 40437“, taip pat labai vertinamas žmonių, kurie kasdien naudoja šį modelį dėl to, kad jis pagamintas iš keramikos ir karščiui atsparaus stiklo.

palyginimo lentelė

Privalumai

Trūkumai

Santrauka

Pasiūlymai

Pirkimo vadovas – kokį garų puodą pirkti?

Garinimas vis populiaresnis. Šis patiekalų ruošimo būdas yra ne tik dietinis ir lengvai virškinamas. Taip virtose daržovėse išlieka daugiau maistinių medžiagų nei virtose vandenyje ar keptose. Todėl tokiu būdu paruošti patiekalai yra vertingesni. Be to, daržovės išlaiko gražias spalvas ir skonį.

Garinimo privalumai

Ne visi supranta, kiek vertingų vitaminų ir mineralų prarandama, kai daržovės verdamos tradiciškai, t. Y. Vandenyje. Įrodyta, kad perdirbdami produktus vandenyje, jie praranda iki 70% vitamino C (pvz., Špinatų). Taip yra dėl žemesnės apdorojimo temperatūros. Garuojant temperatūra yra apie 100 ° C, o kepant – aukštesnė nei 200 ° C.

Garuose virti patiekalai taip pat niekada nedegs. Tai puiki žinia nemokantiems gaminti valgį. Be to, tradicinių patiekalų gaminimas užtrunka ilgiau nei garuose paruošti patiekalai, pvz., Taip paruošta žuvis bus paruošta maždaug po 8 minučių, o paukštiena – maždaug po 40 minučių. Kruopų ar ryžių paruošimas užtruks maždaug pusvalandį.

Kas garuoja?

Garinti produktai ypač rekomenduojami liekninantiems žmonėms, nes juos ruošdami jie nenaudoja riebalų. Kadangi garinant nereikia aliejaus ar alyvuogių aliejaus, toks valgių ruošimo būdas bus idealus žmonėms, turintiems aukštą cholesterolio kiekį. Gamindami šį metodą, mes taip pat galime lengvai sumažinti druskos vartojimą.

Paprastai garintus produktus pasūdome tik pasibaigus jų perdirbimui. Tačiau šio maisto gaminimo meno žinovai sako, kad kai kuriems produktams druskos visai nereikia. Taip yra todėl, kad juos ruošiant, patys garai ištraukia natrį iš maisto. Tačiau pagal skonį galime pridėti įvairių rūšių žolelių. Žinoma, mūsų skonio receptoriai pajus skirtumą ir turėsime priprasti prie skirtingų pagardintų patiekalų.

Ką virti garuose?

Mes galime rinktis iš kelių variantų. Vienas iš jų yra garlaivis – elektrinis garlaivis. Šio prietaiso privalumas yra tas, kad maisto ruošimui mums reikia tik maitinimo lizdo. Kita vertus, trūkumas yra tas, kad garlaivio talpa yra ribota, kurios mes niekaip negalime pakeisti. Taigi, pirkdami prietaisą, turime tiksliai apibrėžti maisto kiekį, kurį planuojame jame paruošti. Be to, kai kurie praneša, kad garlaivių naudojimas gali būti brangus.

Antrasis variantas yra garų puodas. Žinoma, turėsime išsirinkti tinkamus viryklės indus savo namuose. Tačiau toks sprendimas leis mums įsigyti papildomų ekranų, jei norime išplėsti savo įrenginį.

Jei jums buvo sunku pirkti šį laivą, bet jums įdomu, kurį garlaivį pasirinkti Žemiau aprašome kai kuriuos šių produktų aspektus, į kuriuos turėtumėte atsižvelgti prieš pirkdami. Garų puodai nėra sudėtingi įrenginiai, tačiau jei norite būti patenkinti savo pasirinkimu, verta naršyti rinkoje esančias galimybes.

Garų puodo komponentai

Garų puodai geromis kainomis paprastai jie susideda iš trijų dalių. Pirmasis yra puodas, į kurį pilame vandenį, kitas – sietas, ant kurio dedame virtus patiekalus. Paskutinis elementas yra dangtis. Tačiau rinkoje galime rasti modelių, kuriuose gamintojas pridėjo daugiau nei vieną koštuvą. Dėl šio sprendimo galime išdėstyti visus patiekalo elementus ir paruošti juos ant vieno degiklio. Mes ne tik sumažinsime nešvarių indų kiekį. Taip pat vienu metu turėsime visą vakarienę. Kepdami nesijaudinsime, kad mėsa atvės dar neišvirus bulvėms, ar mums trūksta degiklių, kad galėtume paruošti visą valgį.

Medžiaga, iš kurios gaminamas garo puodas

Kaip ir visi virtuvėje naudojami indai, garų puodas gali būti pagamintas iš įvairių medžiagų. Tai, ką pasirinksime, priklauso nuo mūsų pageidavimų ir buitinės technikos mūsų virtuvėje. Atminkite, kad jei namuose turime indukcinę viryklę, turime patikrinti, ar pasirinktas modelis joje veiks.

Bene populiariausi yra nerūdijančio plieno garų puodai. Ši medžiaga yra patvari ir ilgą laiką palaiko aukštą temperatūrą. Iš nerūdijančio plieno pagaminti puodai nesibraižo ir nesusmulkina, todėl ilgai atrodys kaip nauji. Be to, jie yra palyginti lengvi, nesugeria kvapų ir nedega.

Keraminiai garų puodai yra rekomenduojami daugiausia indukcinių viryklių savininkams. Jie yra gana sunkūs, tačiau dėl to ilgiau išlaiko aukštą temperatūrą. Dėl šios konstrukcijos šiluma pasiskirsto tolygiai. Kepimui taip pat rekomenduojami keraminiai puodai.

Emalis yra dar viena medžiaga, iš kurios gaminami garo puodai. Jie yra prieinami. Pirkdami tokio tipo laivus, mes taip pat turėsime didžiausią raštų ir spalvų pasirinkimą. Deja, emalio puodai greitai pablogėja, gražūs raštai nukrinta veikiami temperatūros ir subraižomi. Daugelis žmonių, naudojančių šiuos indus, taip pat praneša, kad puodo rankenos įkaista, nes jos pagamintos iš tos pačios medžiagos. Be to, gamindami maistą turime būti labai atsargūs, nes maistas dažnai dega emalio puoduose.

Stikliniai garų puodai yra šiuolaikinis išradimas. Stiklo dirbiniai yra gana sunkūs ir subtilūs. Judėdami ir padėdami puodo dalis, turime būti atsargūs, kad nenumestumėte jokio elemento, nes jis gali sulūžti. Be abejo, bus daug lengviau stebėti maisto gaminimą induose nei kituose puoduose. Nekeldami dangtelio ar koštuvo galime pamatyti, kuriame mūsų patiekalo virimo etape. Neapmokytiems virėjams tai gali būti puikus sprendimas, kad jie nepervirtų vakarienės. Kitas stiklinių garų puodų privalumas yra tas, kad jie chemiškai nereaguoja su perdirbamu maistu. Tačiau atminkite: stikliniai indai netinka virti ant visų tipų viryklių. Taigi prieš pirkdami patikrinkime, ar pasirinktas rinkinys tinka mūsų virtuvei.

Koks yra geriausias garų puodas?

Perskaitę mūsų greitąjį vadovą, turėtumėte žinoti, koks geras garavimas yra jūsų ir jūsų šeimos sveikatai. Tikimės, kad mums pavyko įtikinti jus, jog yra paprastas būdas pasirūpinti savo ir artimųjų mityba.

Perskaitę mūsų vadovą, taip pat turėtumėte žinoti, kas yra rinkoje. Kurie verdantys garuose puodai verti jūsų dėmesio, o kurių vertėtų vengti. Jei turite didelę šeimą, ieškokite modelio, kuriame būtų daugiau nei vienas sietas. Arba patikrinkite, ar jūsų pasirinkto puodo gamintojas siūlo įsigyti papildomų puodo elementų.

5 geriausi garų puodai. Nuomonės 2021 m

Sveikas maistas yra ne tik žinojimas, kur ir kaip jis buvo pagamintas, bet ir terminio apdorojimo metodas, kurio dėka produktai išlaikė visas maistines vertes. Garinimas leidžia išlaikyti visas vertes ir tuo pačiu metu norint paruošti patiekalą nereikia naudoti riebalų. Šį kartą pateikiame garų viryklių reitingą.

1. „Kinghoff“ garų puodas 5l 24 cm KH-3320 garlaivis

1. „Kinghoff KH-3320“„Kinghoff KH-3320“ yra puodas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno su trijų sluoksnių terminiu dugnu, kuris ilgą laiką sulaiko šilumą. Puodo dugnas, kaitinamas, iškart sugeria energiją ir dėl trigubos aliuminio ir aukštos kokybės nerūdijančio plieno acuthermal kompozicijos tolygiai paskirsto šilumą visame paviršiuje ir ją kaupia.

Rinkinyje yra pagrindinis 5 litrų talpos puodas, 3 garų įdėklai, kurių kiekvienas yra 3,5 litrų, ir stiklinis dangtelis. Puodo skersmuo yra 24 cm. Gamintojas teigia, kad šis modelis tinka visų tipų viryklėms, įskaitant keramines ir indukcines virykles, taip pat užtikrina, kad plaunant indaplovėje nepakistų puodo savybės.

Šio modelio vartotojai jį apibūdina kaip gerą dėl sandarumo ir paprasto valymo. Namų šeimininkės sako, kad garlaivio talpa tinka paruošti vakarienę trijų asmenų šeimai. Be to, šis preparatas buvo gerokai sutrumpintas, palyginti su tradiciniais metodais.

Pavyzdžiui, vištiena, padalyta į porcijas, paruošta po 20 minučių, krevetėms reikia 2–5 minučių, o žuvį galima paruošti per 10–15 minučių.

Kaip …